SUNCE JE USIJALO U NAŠOJ STRANCI: Karadžin potvrdio da NS ide u koaliciju sa strankom Mirsada Kukića

Naša stranka danas je, uprkos obećanjima da neće koalirati sa strankom PDA Mirsada Kukića, kao i upornog javnog ponavljanja da neće koalirati s nacionalnim strankama, saopštila da ipak hoće ići u koaliciju sa PDA.

  • Mini market

  • 04. Dec. 2020  05. Dec. 2020

  • 0

Predsjednik Naše stranke u Tuzli Zvjezdan Karadžin je medijima potvrdio pregovore sa PDA, pravdajući se kako nisu imali izbora, i kako sa Kukićem moraju koalirati. „Ako hoćete nešto uraditi, onda morate preuzeti da to i uradite. Na jednoj strani je SDA, a na drugoj PDA. Kako raditi promjene, a njih izbjeći“, rekao je Karadžin za sarajevski portal Klix.

Tako će, uprkos svojim predizbornim obećanjima, Naša stranka vratiti na vlast Mirsada Kukića, čovjeka koji već dug niz godina upravlja procesima u Tuzlanskom kantonu, a koji je nakon posljednjih izbora konačno poražen na demokratskim izborima u Banovićima.(SB)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...