"ZMAJEVI" UJEDINJENI OKO JEDNOG IMENA: Bh. nogometaši javno podržali čovjeka kojeg žele na mjestu selektora

Stručna komisija NSBiH, na čelu sa Zvjezdanom Misimovićem i Emirom Spahićem, obavila je prethodnih dana pregovore sa potencijalnim kandidatima za mjesto selektora fudbalske reprezentacije BiH.

  • Sport

  • 21. Dec. 2020  21. Dec. 2020

  • 1

Razgovori su obavljeni sa Sergejem Barbarezom, Sergejem Jakirovićem, Husrefom Musemićem i Amarom Osimom, a nešto ranije se pričalo i s bugarskim stručnjakom Ivalyjem Petevom.

Misimović i Spahić će Izvršnom odboru predložiti kandidata za ovu funkciju, a vidjet ćemo hoće li bh. selekcija već sutra dobiti selektora.

Sergej Barbarez je želja navijača Bosne i Hercegovine. Legendarni kapiten "Zmajeva" oglasio se jučer na Instagramu, a ako je suditi po komentarima, žele ga i reprezentativci BiH.

alt

Miralem Pjanić je prvi ostavio komentar na objavu, ali on nije jedini. I Asmir Begović je, također, odlučio da komentarom podrži Barbareza i očigledno je da velike zvijezde bh. fudbala znaju koga žele za šefa.

Barbarez je potvrdio da su razgovori obavljeni i da je predstavio svoj plan i viziju budućeg izgleda A-reprezentacije te da vjeruje da može pomoći našoj selekciji.

"Posljednjih dana mnogo se pisalo i govorilo o mom eventualnom angažmanu u reprezentaciji. Istina je da sam obavio razgovore s NFSBIH, odnosno predstavio svoju plan i viziju budućeg izgleda A-reprezentacije BiH, ali i generalnog razvoja i napretka našeg fudbala. Razgovori su bili korektni i konkretni i vjerujem da mogu pomoći reprezentaciji da se vrati pozitivna atmosfera i krene ka nekom boljem vremenu. Na kraju, kakav god bio rasplet aktuelne situacije, svima nam zajednički cilj mora biti napredak reprezentacije i fudbala u BiH uopšte!!! Hvala vam na velikom broju poruka i poziva podrške, koja, ustvari, nikad nije bila upitna i koja nas je uvijek vezala i davala ogromnu snagu", poručio je Barbarez.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...