HOROR U RANO JUTRO: Stravična saobraćajna nesreća, automobil se zabio u naplatne kućice, radnik HAC-a poginuo

Vozač automobila teško je povrijeđen, a sve hitne službe stigle su na mjesto događaja. Uviđaj je u toku.

  • Regija

  • 23. Jan. 2021  23. Jan. 2021

  • 0

Teška saobraćajna nesreća dogodila se u subotu ujutro oko 5:30 u Hrvatskoj na autocesti A11 kod naplatnih kućica Mraclin, u kojoj je poginula jedna osoba.

Kako pišu hrvatski mediji, vozač je automobilom udario u prateći objekt pored naplatne kućice, u kojoj se nalazio radnik Hrvatskih autocesta. Vozilo je oštetilo objekt, a radnik koji se u njemu nalazio, smrtno je stradao.

Vozač automobila teško je povrijeđen, a sve hitne službe stigle su na mjesto događaja. Uviđaj je u toku.

- Zbog prometne nesreće na autocesti A11 Zagreb - Sisak na naplatnoj postaji Mraclin u smjeru Siska, vozi se uz ograničenje brzine 40 km/h. Molimo korisnike za pojačan oprez - upozorio je HAK.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...