U TOKU JE SJEDNICA SKUPŠTINE KANTONA SARAJEVO: Ministar Vranić najavio mjeru koja se mnogima u Sarajevu neće dopasti, pratite uživo... (VIDEO)

Kako je napomenuo, ova situacija je trenutno dobra u Kantonu Sarajevo.

  • Vijesti

  • 31. Maj 2021  31. Maj 2021

  • 0

U toku je radna sjednica Skupštine Kantona Sarajevo, a ministar zdravstva KS Haris Vranić govorio je na početku o epidemiološkoj situaciji.

Kako je napomenuo, ova situacija je trenutno dobra u Kantonu Sarajevo.

Vranić je, ipak, najavio i da će doći do strožijih inspekcijskih nadzora.

"Primijetili smo da se krše epidemiološke mjere otkako su popuštene mjere na nivou Federacije BiH. Doći će do strožijih inspekcijskih nadzora zbog toga", rekao je Vranić.

Osim epidemiološke situacije, na dnevnom redu će se naći i Informacija o stanju kriminaliteta, javnog reda i mira i sigurnosti saobraćaja na području KS u aprilu te Informacija o stanju kriminaliteta, javnog reda i mira i sigurnosti saobraćaja na području Kantona Sarajevo za mart, piše Radio Sarajevo.

Sjednicu možete pratiti uživo.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...