"ZNA SE ŠTA JE POSAO PREDSJEDNIKA REPUBLIKE": Radović oštro reagovao na kritike Željke Cvijanović

"Penzioneri i radnici jedva sastavljaju kraj sa krajem, dok borci protestuju jer ne mogu da prehrane svoje porodice", poručio je Radović.

  • Mini market

  • 04. Jul. 2021  

  • 0

"Posao Predsjednika Republike Srpske nije da komentariše rad opozicije, već da svojim autoritetom utiče na Vladu kako bi smanjila korupcija, zaustavio odlazak mladih i stručnih ljudi, poboljšao položaj penzionera i boraca i poboljšao položaj Republike Srpske u međunarodnim krugovima", istakao je zamjenik predsjednika SDS-a Milan Radović.

Radović je, reagujući na kritike Željke Cvijanović upućene opoziciji, dodao da je aktuelna vlast, koja vlada od 2006. godine, dovela Srpsku u situaciju da mladi ljudi, inženjeri, ljekari i profesori odlaze u inostranstvo trazeći pravednije i naprednije društvo i svoje mjesto pod suncem, piše Srpskainfo. 

"Penzioneri i radnici jedva sastavljaju kraj sa krajem, dok borci protestuju jer ne mogu da prehrane svoje porodice", poručio je Radović.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...