"STOP PEĆINSKOM NACIONALIZMU": Šaranović poručuje da mu je dosta više NEGIRANJA BILO KOJE NACIJE

"Ranije smo slušali da su Srbi "proizvod političkog procesa". Danas slušamo "da su Crnogorci izmišljena nacija". Sramota"

  • Regija

  • 17. Avg. 2021  

  • 0

Ostavite narod na miru i pustite svakog da se izjašnjava onako kako on misli i želi, poručio je poslanik Demorkratske Crne Gore Danilo Šaranović.

On je naveo i da je "dosta više negiranja bilo koje nacije", prenose Vijesti.

Gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković kazao je da misli da su Crnogorci izmišljena nacija.

Video sa izjavom Stanivukovića objavio je poslanik Demokratske partije socijalista (DPS) Predrag Bošković.

"Ranije smo slušali da su Srbi 'proizvod političkog procesa'. Danas slušamo 'da su Crnogorci izmišljena nacija'. Sramota! Dosta je više negiranja bilo koje nacije! Ostavite narod na miru i pustite svakog da se izjašnjava onako kako on misli i želi! Stop pećinskom nacionalizmu, ma odakle da dolazi", napisao je Šaranović na Twitteru.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...