„VAŠ SKUP NA KOZARI…“: Dragan Mektić oštro uzvratio, Dodikov Bošnjak Denis Šulić ostao bez teksta...

Bivši ministar sigurnosti Bosne i Hercegovine Dragan Mektić ponovo je reagirao na SNSD-ove tvrdnje o skupu te partije na Kozari.

  • Politika

  • 23. Avg. 2021  23. Avg. 2021

  • 1

Nakon što je odgovorio Gorici Dodik, Dragan Mektić je ovoga puta uzvratio i SNSD-ovcu Denisu Šuliću.

-Naš susret na Kozari nije bio usmjeren ni protiv koga. Ovo je bio skup onih koji žele dobro Republici Srpskoj, koji je vole i koji znaju da će vječno živjeti!

Znali smo da će manipulirati mjesto održavanja koncerta, da će pokušati smanjiti broj polaznika, da prije nego što su ekipe za čišćenje fotografiraju teren.

Ali i mi smo znali i znamo da imamo podršku naroda, i to je jače od svih manipulacija!

Bilo mi je zadovoljstvo učestvovati u organizaciji ovog fenomenalnog događaja koji je disao fantastičnom energijom ljubavi prema Srpskoj, poručio je Denis Šulić.

Nije prošlo dugo, a stigao je odgov s druge strane.

-Vaš skup nije uperen ni protiv koga, osim protiv zdravog razuma, poručio je Dragan Mektić Denisu Šuliću.

(SB)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...