PRLJAVO, PRLJAVO, IGRAO SI NA KVARNO: Hadžifejzović odjavio intervju sa Helezom i Mektićem, pa nastavio emitirati ćaskanje bez njihovog znanja! (VIDEO)

Tek nakon što je Hadžifejovića "sudijska nadoknada" završila, kada su napustili studio i Helez i Mektić su (ne od voditelja, naravno) saznali da su bili u programu i nakon što je njihovo gostovanje formalno bilo odjavljeno.

  • Mini market

  • 02. Okt. 2021  02. Okt. 2021

  • 7

"Hvala" , odjavio je voditelj Senad Hadžifejzović sinošnji razgovor na Face TV između poslanika u Parlamentarnoj skupštini BiH Zukana Heleza (SDP BiH) i Dragana Mektića (SDS).

"Hvala tebi" , odgovorili su Helez i Mektić i ostali sjediti u studiju uvjereni da je njihovo gostovanje u živom programu Face TV okončano. Ali nije bilo, što oni nisu znali, nit bili obaviješteni od domaćina Hadžifejzovića. On je sa njima i nakon "fajronta" nastavio nekonvencionalnu konverziju, opušteno jaransko ćaskanje ne upozoravajući ih da se i taj dio emitira u "realnom vremenu". 

Tek nakon što je Hadžifzejovića "sudijska nadoknada" završila, kada su napustili studio i Helez i Mektić su (ne od voditelja, naravno) saznali da su bili u programu i nakon što je njihov gostovanje formalno bilo odjavljeno. Presabirali su da bi se eventualno nakon Hadžifejzovićevog "hvala" rekli nešto, što ne bi izgovorili u "službenom dijelu programa".

"Ja nisam rekao ništa što ne mislim, jedino bih mogao izbjeći psovku da mi je rečeno da emisija još traje" , kaže Dragan Mektić. On dodaje da je takav odnos voditelja u najmanju ruku nefer prema gostima. "Ja sam korektno prihvatio poziv da sudjelujem u emisijama i mislim da je ljudski nepošteno i profesionalno sumnjivo da mi se na taj način uzvrati" , zaključuje on.

(SB)  

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 7

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...