NOVOGODIŠNJE ŽELJE MILANA RADOVIĆA: "Vjerujem da će građani okrenuti leđa onima koji decenijama nude nestabilnost i sukobe..."

- Siguran sam da zajedničkim snagama, rame uz rame, u ovoj godini možemo učiniti mnogo više da izgradimo Republiku Srpsku po mjeri svih nas“ – poruka je Milana Radovića.

  • Politika

  • 01. Jan. 2022  01. Jan. 2022

  • 2

- Uz želju da Republika Srpska tokom 2022. uspješno i na zadovoljstvo svih njenih građana prevaziđe teške izazove koji predstoje, čestitam Novu godinu u koju smo upravo zakoračili – poručio je dr Milan Radović, zamjenik predsjednika SDS u svojoj novogodišnjoj čestitki građanima. 

„Da nam izborna 2022. bude godina promjena, novog početka... Vjerujem da će građani okrenuti leđa onima koji decenijama nude nestabilnost i sukobe i da će dati podršku ljudima koji imaju viziju, imaju znanja  i sposobnosti da im konačno ostvare bolji život i sigurnu budućnost. Siguran sam da zajedničkim snagama, rame uz rame, u ovoj godini možemo učiniti mnogo više da izgradimo Republiku Srpsku po mjeri svih nas“ – poruka je Milana Radovića. 

On ističe da postoji put koji vodi naprijed, da je  budućost neraskidivo vezana za Evropu, u kojoj ćemo da živimo u miru i bogato, čuvajući dostojanstvo i ugled  Republike Srpske.

(BN)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...