DODIKOV SAVJETNIK ZA BEZBJEDNOST ZVONI NA UZBUNU: "Pokušaj atentata na Vučića treba da upali alarm i u RS-u"

"Automatski treba policija da pruži veću zaštitu i nosiocima visokih funkcija u RS", poručio je Ćeranić.

  • Politika

  • 22. Jan. 2022  22. Jan. 2022

  • 3

Potrebna je saradnja svih bezbjednosnih službi u regionu i očekujem da policija RS i službe bezbjednosti na nivou Bosne i Hercegovine pomognu u potrazi, kaže za RTRS, dekan Fakulteta bezbjednosnih nauka u Banjaluci, Predrag Ćeranić.

Ćeranić upozorava da pokušaj atentata na predsjednika Srbije Aleksandra Vučića treba da upali alarm i kod bezbjednosnih struktura u RS.

"Nijedna prijetnja smrću, pogotovo visokom funkcioneru, ne smije biti zanemarena i, kako sam već naglasio, prijetnje predsjedniku Srbije ne treba posmatrati izolovano, što se tiče samo Srbije. Automatski treba policija da pruži veću zaštitu i nosiocima visokih funkcija u RS", poručio je Ćeranić.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...