NEBOJŠA VUKANOVIĆ ZABILJEŽIO: "Obezbjeđenje Željke Cvijanović me napalo, Dodik 'mršnuo'” (VIDEO)

Predsjedavajući NSRS-a Nedljko Čubrilović oduzeo mu je riječ.

  • Mini market

  • 01. Feb. 2022  01. Feb. 2022

  • 1

Posebna sjednica Narodne skupštine Republike Srpske počela je burno. Poslanik Nebojša Vukanović kazao je povišenim tonom kako ga je napalo obezbjeđenje predsjednice RS-a Željke Cvijanović, a da ga je Milorad Dodik "mršnuo".

“Napalo me obezbjeđenje Željke Cvijanović uoči sjednice u hodniku. To je nevjerovatan skandal da jedan poslanik bude napadnut uoči početku sjednice. Pustite me da govorim, ovo nije vaša prćija! Uoči početka sjednice Dodik mi govori: ‘Mrš odavde’, ti ćutiš. Je l’ treba da se tučem da uđem u Skupštinu? Jesi li ga čuo šta mi je dobacivao? Zašto si ćutao? Kako se ovdje mogu obraćati političari iz Federacije, a ne mogu poslanici skupštine”, rekao je Vukanović.

Predsjedavajući NSRS-a Nedljko Čubrilović oduzeo mu je riječ, navodi N1.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...