IZNENADNA ODLUKA: Na autocestama u Njemačkoj policija isključila sve…

Na svim internet.stranicama davatelja usluge korisnici se susreću s porukama da usluga trenutno nije dostupna.

  • Auto

  • 16. Mar. 2022  16. Mar. 2022

  • 0

Nijemci koji žele ažurirane slike s web-kamera njemačkih autocesta (Autobahn GmbH), kako bi vidjeli postoje li gužve ili ne, nisu zadovoljni jer prometne kamere trenutno nisu dostupne. Prema objašnjenju njemačkog ministarstva saobraćaja kao razlog se navode trenutni događaji u Evropi.

Prema glasnogovorniku Ministarstva saobraćaja pokrajine Baden-Württemberg – kamere nisu isključene, samo se slike više ne objavljuju na internetu. Što je otprilike drugi način da se kaže da su – ugašene.

Nagađa se da su razlozi za gašenje kamera vojno-sigurnosni. Čini se da se tako prikriva kretanje vojnih jedinica preko njemačkog autoputa, ali konvoja vojne pomoći Ukrajini. U svakom slučaju, na svim internet-stranicama davatelja usluge korisnici se susreću s porukama da usluga trenutno nije dostupna.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...