MEKTIĆ PORUČIO NOVAKOVIĆ-BURSAĆ: "Kad si toliki lokalpatriota što ne živiš i radiš u Drvaru..."

(...) jedan dan u godini se može izdržati", rekao je Mektić.

  • Mini market

  • 06. Maj 2022  

  • 0

Dragan Mektić, bivši ministar sigurnosti BiH i aktuelni državni parlamentarac, na svom Twitter profilu je reagovao na jučerašnju objavu SNSD-ove državne zastupnice Snježane Novaković Bursać.

Novaković Bursać je jučer prisustvovala skupu podrške načelnici Drvara Dušici Runić, i to pred nedjeljno glasanje o njenom opozivu sa ove funkcije.

SNSD-ova državna parlamentarka je napisala kako je ovoj stranci bitan "svaki dio zemlje, svaki odbor i svaki čovjek". Na takve izjave reagovao je Mektić, koji je poručio da uprkos svemu tome u Drvar odu jednom godišnje.

"Da ali odeš jednom godišnje. Kad si toliki lokalpatriota što tamo ne živiš i radiš kao doktor. Ipak se drži Banje Luke, jedan dan u godini se može izdržati", rekao je Mektić.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...