OBUĆINA U NEVJERICI: „Vučić nas od jutros vraća na fabričke postavke. Pominjao je i pištolj na sljepočnici, mangupe koji ne smiju da bombarduju Rusiju…“

"I najbolji dIo je: ako dođe Toyota - skočiće obučen u bazen na Tašmajdanu. Eto idealne prilike da utvrdi umIJe li i da hoda po vodi", zaključila je Obućina.

  • Regija

  • 16. Maj 2022  

  • 1

"Šteta što se ova nedelja završava. Jokić i Konstrakta slali su avangardnu sliku Srbije u svet", rekla je Jelena Obućina u uvodu emisije "Pregled dana" Newsmax Adria.

„Od jutros predsednik nas vraća na fabrička podešavanja. Pod kamen bato. Jer gde bi bezbednije sačekali gladnu zimu i svetski sukob. Vučić kaže: mnogo nas košta neuvođenje sankcija, nismo na tržištu kapitala, uslovljavaju nas investitori, ni glumci više neće da dođu da glume ali mi ćemo istrajati - rekla je Obućina, pa dodala:

- Zašto ako nas mnogo košta? Zato što predsednik ima glavnu rolu. On glumi da jedini ima principe u politici. Na celom svetu. I šire. Takoreći u političkoj teoriji. U praksi o vladi, premijeru, skupštini nije rekao ništa. Pominjao je i pištolj na slepočnici, mangupe koji ne smeju da bombarduju Rusiju i kako on mali može da se poigrava sa velikima. I najbolji deo je: ako dođe Toyota - skočiće obučen u bazen na Tašmajdanu. Eto idealne prilike da utvrdi ume li i da hoda po vodi - zaključila je Obućina.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...