VJERUJETE LI NJEMU, ILI SVOJIM OČIMA: Radončić podržava Bećirovića za člana Predsjedništva BiH, a pogledajte kako je o njemu govorio prije četiri godine (VIDEO)

Podršku kandidatu Trojke za člana Predsjedništva iz reda bošnjačkog naroda kasno sinoć potvrdio je i lider Naroda i pravde Elmedin Konaković.

  • Vijesti

  • 20. Maj 2022  20. Maj 2022

  • 10

SBB je nakon jučerašnje sjednice Predsjedništva stranke odlučio da podrži kandidata Trojke - SDP-a, NiP-a i NS-a za člana Predsjedništva Bosne i Hercegovine.

Ovo je rekao predsjednik SBB-a Fahrudin Radončić naglasivši da će SBB samostalno nastupiti kao stranka.

"Zagovarali smo da ujedinjena opozicija ima jednog kandidata. Do nejasnoća je došlo kada su iz Trojke kazali da mogu biti dva kandidata. Odlučili smo da podržimo jednog kandidata opozicije i da on ima našu podršku", kazao je lider SBB-a.

Kako saznaje "Slobodna Bosna", kandidat Trojke bit će Denis Bećirović.

No, zanimljivo je kako je prije četiri godine o Bećiroviću govorio Radončić.

Podsjetimo, podršku kandidatu Trojke za člana Predsjedništva iz reda bošnjačkog naroda kasno sinoć potvrdio je i lider Naroda i pravde Elmedin Konaković.

Više možete pročitati OVDJE.

(SB)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 10

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...