ERVIN IBRAHIMOVIĆ POTRESEN MASAKROM NA CETINJU: "Osjećam i dijelim bol sa porodicama i prijateljima i poznanicima stradalih"

Tridesetčetvorogodišnji V.B. usmrtio je iz vatrenog oružja najmanje deset osoba, nakon čega je ubijen. Šest osoba je ranjeno i prebačeno u bolnicu.

  • Regija

  • 12. Avg. 2022  

  • 0

Potpredsjednik Vlade i predsjednik Bošnjačke stranke Ervin Ibrahimović uputio je telegram saučešća povodom današnje tragedije na Cetinju, u kojoj je ubijeno 11 osoba, a šest ranjeno.

“Osjećam i dijelim bol sa porodicama, prijateljima i poznanicima stradalih u nezapamćenoj tragediji koja se danas dogodila na Cetinju, a koja me je duboko potresla. Rodbini i prijateljima upućujem izraze najdubljeg saučešća u ovim teškim trenucima za njih, Cetinje i cijelu Crnu Goru”, poručio je Ibrahimović.

Tridesetčetvorogodišnji V.B. usmrtio je iz vatrenog oružja najmanje deset osoba, nakon čega je ubijen. Šest osoba je ranjeno i prebačeno u bolnicu.

Premijer Dritan Abazović najavio je da će Vlada večeras proglasiti trodnevnu žalost.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...