ZLATKO DALIĆ PRED KAMERAMA OTKRIO DETALJE: "Razmišljao sam o ostavci, došli su po mene, rekao sam - NE..."

Dalić je otkrio kako je jednom razmišljao o ostavci na mjestu selektora.

  • Sport

  • 17. Nov. 2022  

  • 0

Hrvatska je s 1:0 pobijedila Saudijsku Arabiju u zadnjoj provjeri prije Svjetskog prvenstva. Vatreni će u Katru igrati u grupi sa Marokom, Belgijom i Kanadom, a uoči novih izazova selektor Hrvatske Zlatko Dalić je gostovao u HRT-ovoj emisiji ‘U svom filmu‘.

Dalić je otkrio kako je jednom razmišljao o ostavci na mjestu selektora. Bilo je to prošlog ljeta uoči odlučujuće utakmice Hrvatske i Škotske na Euru. Vatreni su slavili s 3:1 i prošli u osminu finala gdje je slavila Španjolska.

"Europsko prvenstvo, igramo protiv Škotske presudnu utakmicu. Ako pobijedimo prolazimo grupu, ako ne pobijedimo ispadamo. Ja sam donio odluku sam sa sobom ako ne pobijedimo da ću dati ostavku i da neću biti izbornik reprezentacije. To sam ja odlučio, no pobijedili smo Škotsku i otišli u osminu finala", rekao je Dalić.

Dalić je otkrio kako je bogati ugovor:

"Kad su stigle bogate ponude govorili su mi da iskoristim tu situaciju i uzmem novce. Nakon Svjetskog prvenstva sam ostao jer to sve vrijeme sam govorio o zajedništvu i domoljublju i to sam propagirao. Da sam tada otišao za novcima, kakvu bih poruku ja poslao i mladim ljudima i svima u Hrvatskoj? Govorim jedno, radim drugo. Dovoljno sam bogat čovjek, ne mislim materijalno, nego imam sve sređeno u životu, obitelj, dva sina s fakultetima. Nije bilo te situacije, iako je bilo strašnih ponuda, posebno od jednog kineskog kluba. Ponuđen mi je ugovor 10 milijuna eura neto po godini i trogodišnji ugovor. Ja sam se zahvalio. Predsjednik kluba se vratio nakon pola godine. Ponovno sam rekao da nema tih novaca da napustim hrvatsku reprezentaciju. Nikad mi nije bilo žao, ponosan sam na tu svoju odluku", zaključio je Dalić.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...