ZA SVE POSTOJI PRVI PUT: Urugvajci i Korejanci oborili nestvaran negativan rekord

Tokom čitavog susreta niti jedna reprezentacija nije uputila udarac u okvir suparničkog gola iako su Urugvajci u dva navrata tresli okvir gola.

  • Sport

  • 24. Nov. 2022  24. Nov. 2022

  • 0

U susretu 1. kola grupe H na Svjetskom nogometnom prvenstvu Urugvaj i Južna Koreja su na stadionu Education City igrali 0-0.

Tokom čitavog susreta niti jedna reprezentacija nije uputila udarac u okvir suparničkog gola iako su Urugvajci u dva navrata tresli okvir gola.

U 43. minuti Godin je pucao glavom nakon kornera, dok je u 89. minuti Valverde pokušao sa 20-ak metara, no nisu bili uspješni.

U toj utakmici dogodio se i jedan neslavan rekord. Naime, ovo je prvi put u povijesti Svjetskog prvenstva u ovom stoljeću da se nije dogodio niti jedan udarac u okvir gola.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...