CRNADAK TO OVAKO VIDI: "SAD i EU cinično i licemjerno osuđuju posjetu delegacije NSRS Rusiji, podižu rejting SNSD-u"

Osude posjete delegacije Narodne skupštine Republike Srpske Rusiji od strane EU i SAD predstavljaju vrhunac cinizma i licemjerja, smatra šef Kluba poslanika PDP-a Igor Crnadak.

  • Politika

  • 22. Feb. 2023  22. Feb. 2023

  • 2

Tvrdi da je jedini cilj ovih evropskih i američkih reakcija da se podigne rejting Dodika i SNSD-a, prenosi Srna.

"I EU i SAD vrlo dobro znaju da je režim u Republici Srpskoj korumpiran, antievropski i proruski, ali su im uprkos tome pomogli da na nelegalan način zadrže vlast. EU je podržala rezultate pokradenih izbora za predsjednika Republike Srpske i toleriše korupciju i autokratsko vladanje režima u Republici Srpskoj. Ambasador SAD je prije samo 15 dana imao zvaničan sastanak sa Stevandićem", poručio je Crnadak.

Poručuje da se nikad ne smije zaboraviti da je SNSD jedina politička partija iz RS-a koja nikad nije sankcionisana i kojoj nikad niko nije smijenjen od strane OHR.

Podsjećamo, iz Ambasade SAD-a u BiH za "Buku" su rekli da je sramotna posjeta delegacije NSRS Ruskoj Federaciji.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...