HAOTIČNE SCENE IZ DENVERA: Jokića spašavali američki specijalci, dvoje ranjenih u pucnjavi (VIDEO)

Jokićeva supruga Natalija pogođena je limenkom u glavu dok je držala u rukama kćerku

  • Sport

  • 16. Jun. 2023  

  • 0

Šampionska proslava Denvera neočekivano se pretvorila u haos jer u jednom trenutku autobus sa igračima, stručnim štabom i njihovim porodicama nije mogao da se probije do bine.

Upravo zbog toga je Nikola Jokić nakon dva sata parade morao da bude evakuisan iz gužve, pa je zajedno sa saigračem Džamalom Marejem stavio trofeje za šampiona i MVP-a na policijsko oklopno vozilo i tako izbjegao iz gužve.

Naime, u cijeloj akciji učestvovala je elitna specijalna jedinica američke vojske – SWAT. Scena u kojoj Jokić ulazi u oklopno vozilo brzo je obišla svijet.

Prije toga Jokićeva supruga Natalija pogođena je limenkom u glavu dok je držala u rukama kćerku Ognjenu. Neprijatna situacija zabrinula je i Jokića koji je stajao iza njih dvije.

To nije bio kraj haotičnih scena koje smo mogli da vidimo u Denveru. Naime, i sam Jokić je u jednom trenutku pogođen u glavu, što je izazvalo burnu reakciju kod košarkaša.

U jednom trenutku je vatrogasno vozilo u kojem su bili slavljenici udario policajca, koji bi, prema pisanju medija, mogao da ostane bez noge. Nije moglo da prođe ni bez pucanja, pa se tako navodi da su dvije osobe ranjene.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...