ALIJA KOŽLJAK, ŠEF KABINETA DENISA BEĆIROVIĆA: "Putinov kraj je i Dodikov kraj, sve je ispunjeno da BiH uđe u NATO..."

-Naredni korak je do NATO-a! Moramo im dokazati da to trebaju uraditi što prije, kazao je Kožljak.

  • Politika

  • 25. Jun. 2023  25. Jun. 2023

  • 1

"RF je do jučer bila druga svjetska sila, a danas je druga sila u Rusiji! Sve je došlo na naplatu! Otvaranje novog fronta je Putinov kraj! Sutra dobijamo informacije šta znači Prigožinova pobuna! Da se 'Wagner' nije zaustavio, došlo bi do vojnog udara", kazao je Alija Kožljak, šef kabineta člana Predsjedništva BiH Denisa Bećirovića, gostujući u programu Face TV-a.

-Prigožin neće odustati! Raskinute su konekcije između vrha Moskve i “Wagnera”! Povjerenja više nema! “Wagner” će poduzeti korake koje niko od nas neće očekivati! Od danas je “Wagner” igrač za sebe!

Prigožinu vrijeme ide naruku! Da je Prigožin nastavio put prema Moskvi, u naredna 24 sata bi se rješavala budućnost Putina, ali i svijeta! Snaga vagnerovaca je velika! Prigožin kupuje dio Putinove vojske! Ruska Federacija umiješana je u podrivanje institucija BiH i izazivanje tenzija!

NATO je shvatio da se mora snažnije fokusirati na BiH! Sigurnost BiH je bila ugrožena; odlukom u Madridu je riješeno pitanje! Osnažena je pozicija BiH! Sve je ispunjeno da BiH uđe u NATO! Naredni korak je do NATO-a! Moramo im dokazati da to trebaju uraditi što prije!

Putinov kraj je i Dodikov kraj! Rusija mora birati – Putin ili Prigožin, poručio je Kožljak.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...