SLAVLJE U REMETINCU: Ivo Sanader dobio prvo unuče, ali pitanje je kad će ga moći vidjeti...

Kćerka bivšeg hrvatskog premijera, Bruna, rodila je dječaka Rafaela

  • Šareni svijet

  • 02. Jul. 2023  02. Jul. 2023

  • 0

Kći bivšeg hrvatskog premijera Ive Sanadera, Bruna, rodila je dječaka Rafaela, a sretnu vijest potvrdio je za 24 sata njegov bliski prijatelj Luka Bebić.

"Istina, rođen je mali Rafael, prije desetak dana, u Engleskoj, sve je prošlo dobro koliko znam", rekao je Luka.

Otkrio je i kako preko Mirjane zna da je Ivo jako sretan zbog vijesti da je postao djed. Luka ga inače u Remetincu posjećuje svaki dan, no trenutno je na moru pa nije u mogućnosti.

Bruna je Sanaderova mlađa kćer koja je udana za Vedrana Vukadinovića, sina bivšeg nogometaša Dragana Vukadinovića, piše Dnevnik.hr.

Vedran se u Sanaderovu kćer zaljubio još u srednjoj školi.

Vjenčali su se u svibnju 2019. godine u katedrali sv. Stjepana na Hvaru. Vjenčanju nije nazočio njezin otac Ivo jer je već tada boravio u Remetincu, iako je tražio dopuštenje za izlazak, dok je mama Mirjana slavila s mladencima.

Bruna, koja je po struci liječnica, ima i stariju sestru Petru, koja gradi glumačku karijeru u New Yorku.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...