LAKŠE IH JE OBLAČITI NEGO HRANITI: Beckhamovi na večeru u Miamiju potrošili 2.200 eura, evo šta su jeli

Jeli su salatu endiviju, salatu od kukuruza i nara, tjesteninu arrabiata rigatoni, lubina i crvenog snapera, između ostalih jela koja su zajedno s navedenima iznosila 1.676,27 eura.

  • Show

  • 13. Jul. 2023  

  • 0

Supružnici nogometna zvijezda David Beckham (48) i modna dizajnerica Victoria Beckham (49) potrošili su gotovo 2.200 eura na večeri u Miamiju.

Viđeni su kako večeraju u luksuznom LPM restoranu i baru u Brickell četvrti, a izvor tvrdi da su potrošili pozamašan iznos, prenosi Page Six.

Naime, taj iznos nisu potrošili sami već su bili u društvu još dva gosta. Jeli su salatu endiviju, salatu od kukuruza i nara, tjesteninu arrabiata rigatoni, lubina i crvenog snapera, između ostalih jela koja su zajedno s navedenima iznosila 1.676,27 eura.

Račun je uključivao još 20 posto napojnice 334,54 eura i 180 eura poreza, pa se popeo do gotovo 2.200 eura.

Ne zna se jesu li Beckhamovi ostavili dodatnu napojnicu, ali izvor tvrdi da su Beckhamovi i njihovi gosti bili iznimno ljubazni prema konobarima. 

Beckhamovi su imali VIP tretman u restoranu tako što su ušli i izašli na stražnji izlaz, a večerali su iza privatnog zida kako bi mogli uživati u miru.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...