SELEKTOR SRBIJE OTKRIO ZBOG ČEGA NEĆE IGRATI NIKOLA JOKIĆ: "Nije spreman ni mentalno ni fizički"

Na spisku igrača, kao što se i pretpostavljalo, nema Nikole Jokića, ali ni Vasilija Micića i Nikole Kalinića.

  • Sport

  • 24. Jul. 2023  

  • 0

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Svetislav Pešić objavio je spisak igrača na koje računa za pripreme za predstojeće Svetsko prvenstvo, prenosi N1.

Na spisku igrača, kao što se i pretpostavljalo, nema Nikole Jokića, ali ni Vasilija Micića i Nikole Kalinića.

“Micić… Dugo smo razgovarali sa njim, on je zamolio da ove godine preskoči, imao je tešku sezonu sa puno povreda koje su ga izbacile, potpisao je novi ugovor, morao je da ostane tri nedjelje tamo na treninzima novog kluba, obnovio je povredu ramena i pod terapijama. Što se tiče Jokića obavljeno je nekoliko razgovora, oni su bili najbolji koje sam imao, on nije fizički i mentalno spreman da preuzme odgovornost onako kako se od njega očekuje“, rekao je Pešić.

Na spisku su: Stefan Jović, Ognjen Jaramaz, Filip Petrušev, Aleksej Pokuševski, Aleksa Radanov, Nikola Topić, Nemanja Nedović, Aleksa Avramović, Boriša Simanić, Uroš Trifunović, Dušan Beslać, Nikola Milutinov, Dejan Davidovac, Vanja Marinković, Dušan Ristić, Nikola Jović, Ognjen Dobrić, Bogdan Bogdanović, Marko Gudurić, Alen Smailagić.

Svjetsko prvenstvo na programu je od 25. augusta do 10. septembra.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...