MISTERIOZNA BOLEST PRESTRAVILA AMERIKANCE: Senatori uputili HITAN zahtjev Bidenu da odmah reaguje i uvede ZABRANU

Reagovali senator Marko Rubio i njegove kolege

  • Svijet

  • 01. Dec. 2023  02. Dec. 2023

  • 1

Senator Marko Rubio i njegove kolege uputili su apel predsjedniku Sjedinjenih Američkih Država (SAD) Josephu Bidenu da zabrani transport između SAD i Kine.

"Misteriozna upala pluća" koja se već danima širi Kinom stigla je i u ostale dijelove svijeta, a sada je na pomolu i obustava saobraćaja između Sjedinjenih Američkih Država i Kine.

Naime, senator Marko Rubio i njegove kolege uputili su apel predsjedniku Bidenu da zabrani transport između SAD-a i Kine.

"Ne smijemo čekati da Svjetska zdravstvena organizacija upozori, već moramo preduzeti neophodne korake kako bismo zaštitili narod i našu ekonomiju. To znači da moramo obustaviti svaki transport dok ne budemo imali više informacija o bolesti", navodi se u pismu.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...