SVEČANO OTVOREN PRVI WINTER FEST U SARAJEVU: Slijedi 12 dana odlične zabave za sve posjetitelje

Winter Fest će trajati sve do 3. januara.

  • Društvo

  • 23. Dec. 2023  

  • 0

U Sarajevu je večeras svečano otvoren prvi Winter Fest na Trgu Prve brigade policije - platou preko puta Vijećnice, u srcu Starog Grada, a cilj projekta je da na jednom lokalitetu okupi veliki broj domaćih i stranih izlagača hrane i pića, od nacionalnih preko internacionalnih delicija, saopćili su organizatori, piše Raport.ba.

Winter Fest će trajati sve do 3. januara.

Sarajevo je ovih dana zasjalo u svom najljepšem svijetlu u decembarskim danima, a Winter Fest je već prvu noć privučkao veliki broj sagrađana, ali i turista.

U nastavku pogledajte mali dio atmosfere:

alt

alt

alt

Atmosfera na Winter Festu (Foto: Raport.ba)

Festival nudi 12 dana odlične zabave, priliku za uživanje u hladnim i toplim napicima te degustiranje različitih jela koja će pripremati izlagači.

Osim gastronomskih užitaka, posjetitelje očekuje i bogat muzički program te raznovrsne predstave i kreativne radionice posebno osmišljene za najmlađe.

Festival se održava uz podršku Ministarstva kulture i sporta Kantona Sarajevo te Općine Stari Grad Sarajevo, saopćili su organizatori.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...