GLAS RAZUMA IZ SRBIJE: Advokat Stojković plakate 'mi nismo genocidni' nazvao najvećom brukom u historiji svjetskih sramota

"Ovo je jednako kampanji: "MI NISMO KURVE", naveo je.

  • Regija

  • 23. Maj 2024  

  • 0

Srbijanski advokat Čedomir Stojković prokomentirao je danas kampanju na bilbordima koji su osvanuli širom BiH, ali i Srbije.

Uoči glasanja u Generalnoj skupštini Ujedinjenih naroda o rezoluciji u genocidu u Srebrenici, u brojnim gradovima osvanuli su plakati na kojima piše: "Mi nismo genocidan narod. Pamtimo... Ponosna Srbija i Srpska."

Advokat Stojković je u svojoj reakciji na platformi X napisao kako će u historiji svjetskih sramota najvećim odvratnim slovima bit će ispisano brukanje koje je režim napravio Srbiji"

"U historiji svjetskih sramota najvećim odvratnim slovima bit će ispisano brukanje koje je režim napravio Srbiji prostačkom kampanjom na medijima, bilbordima, Mordor kuli...: "MI NISMO GENOCIDAN NAROD". Ovo je jednako kampanji: "MI NISMO KURVE". 

Stranci redom me pitaju: 'Jel moguće da se trudite da vas svi vide kao gedže gluperde?!'. Umjesto da odgovorim, slegnem ramenima i izbečim oči", zaključio je ugledni advokat.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...