HAOS NA NBA PARKETU: Nikola Jokić zaradio direktno isključenje, saigrači i treneri ga "hvatali" po terenu... (VIDEO)

Nikola Jokić je ponovo odigrao dobru utakmicu i vodio Denver Nuggetse do 14. pobjede u sezoni nad ekipom Washington Wizardsa (113:107).

  • Sport

  • 14. Dec. 2021  14. Dec. 2021

  • 1

Centar Denvera Nikola Jokić je bio dominantan, i za 31 minut na parketu postigao je 28 poena, uz 19 skokova, 9 asistencija i 3 ukradene lopte, šutirajući 9-14 iz igre (1-2 za tri poena) i 9-11 sa linije slobodnih bacanja.

Sve je ovo Jokić uradio do polovine 4. četvrtine. Pri rezultatu 101:83 Spenser Dinvidi je krenuo direktno na Jokića, i udario ga laktom u lice. Dinvidi je dao koš, a Jokić pao na parket, uz bolnu grimasu.

U napadu Denvera koji je uslijedio Jokić je postavljao blok na vrhu reketa, a onda je uslijedio novi okršaj s istim igračem.

Jokić je zbog toga prigovorio sudijama i zaradio direktno isključenje.

Uslijedila je nervozna reakcija Jokića, koga su saigrači i treneri "hvatali" po terenu, kako on ne bi došao do svoje mete, sudije Tonija Bradersa.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...