O OVOME BRUJI AMERIKA: Pogledajte kako se Nikola Jokić sukobio s vlasnikom Sunsa

U nastavku pogledajte kako je sve završilo.

  • Šareni svijet

  • 08. Maj 2023  

  • 0

Nikola Jokić i vlasnik Phoenix Sunsa Mat Ishbia sukobili su se tokom četvrte utakmice doigravanja polufinala Zapadne konferencije NBA lige. Srbijanski centar Denver Nuggetsa odigrao je fantastičnu partiju, ubacio 53 koša i imao 11 skokova, time i postao prvi centar u povijesti lige s takvim učinkom u doigravanju, ali sudjelovao i u incidentu, zbog čega je kažnjen tehničkom greškom.

Do incidenta je došlo tokom druge četvrtine utakmice. Bek Sunsa Josh Okogie završio je u publici pokušavajući uhvatiti loptu koja je otišla izvan terena. Nju je ugrabio Ishbia, a Jokić je u gužvi koja je nastala pokušao uzeti loptu, a u tom pokušaju laktom odgurnuo vlasnika Sunsa. 

U nastavku pogledajte kako je sve završilo.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...