ANTON GERAŠČENKO OTKRIO: Pogledajte ove rupe u olupini, nema sumnje ko je oborio avion u kojem je bio Prigožin!

Nepotvrđena izvješća na Telegram kanalima tvrde da je avion oborila ruska protuzračna odbrana.

  • Evropa

  • 23. Avg. 2023  23. Avg. 2023

  • 0

Nakon što je u Rusiji pao avion, pri čemu je poginulo deset osoba, a na popisu putnika je bio i šef Wagnera Jevgenij Prigožin, stižu reakcije iz svijeta i brojne teorije o tome što se možda dogodilo.

Ruske hitne službe pronašle su osam tijela na mjestu pada zrakoplova, javila je državna novinska agencija RIA. Šef Wagnera Jevgenij Prigožin bio je na popisu putnika za taj let, priopćile su ranije ruske vlasti.

Nepotvrđena izvješća na Telegram kanalima tvrde da je avion oborila ruska protuzračna odbrana.

Savjetnik u ukrajinskom Ministarstvu unutarnjih poslova Anton Geraščenko slaže se s teorijom da iza rušenja Prigožinovog aviona stoji ruska protuzračna obrana.

- Ruski mediji javljaju da je zrakoplov Jevgenija Prigožina oboren sustavom protuzračne obrane. Na snimci možete vidjeti mnogo malih rupa na nekim dijelovima zrakoplova. Ovako bi mogla izgledati šteta od sustava protuzračne obrane koji sadrže razorne elemente koji bi mogli uništiti trup zrakoplova, napisao je Geraščenko na Twitteru.

Na toj su se društvenoj mreži pojavile i brojne snimke pada zrakoplova.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...