PRVE FOTOGRAFIJE S LICA MJESTA: Banožićevo vozilo prevrnuto, potvrđena smrt vozača kombija, ministar ima teške tjelesne ozljede...

Na njima se vidi da se od sudara Banožićev auto okrenuo na bok, dok je kombi u koji je udario sletio s ceste.

  • Regija

  • 11. Nov. 2023  11. Nov. 2023

  • 1

U Vinkovicima je rano jutros došlo do prometne nesreće u kojoj je sudjelovao ministar odbrane Hrvatske Mario Banožić. Njegov se automobil sudario s kombijem koji je dolazio iz suprotnog smjera, a u nesreći je stradao vozač kombija.

Glasnogovornik Vlade RH Marko Milić izvijestio je da Mario Banožić, koji je jutros sudjelovao u prometnoj nesreći u kojoj je jedna osoba smrtno stradala, ima teške tjelesne ozljede, no da je izvan životne opasnosti.

„Ministar ima teške tjelesne ozljede, po prvim procjenama liječnika izvan je životne opasnosti“, izvijestio je Milić. Naveo je i kako je Banožiću liječnička pomoć pružena u Općoj županijskoj bolnici Vinkovci te će biti prebačen u KBC Osijek. Ravnatelj vinkovačke Bolnice Krunoslav Špočić potvrdio je za HRT da ministar ima „prvenstveno kontuzione ozljede glave i mozga, ali da je za sada u kontaktu i da nije gubio svijest“.

Rekao je i kako je ministar, zbog kontuzionih ozljeda glave, prebačen u Osijek „zbog potrebe daljnjeg nadzora i opservacije neurokirurga“ u jedinicu za intenzivno liječenje. Iz vlade su izrazili sućut obitelji vozača koji je smrtno stradao u prometnoj nesreći.

Stigle su i prve fotografije s mjesta nesreće. Na njima se vidi da se od sudara Banožićev auto okrenuo na bok, dok je kombi u koji je udario sletio s ceste.

Može biti slika sljedećeg: Jedna osoba, automobil, cesta i magla

Može biti slika sljedećeg: 4 ljudi, magla i cestaFoto: Novosti.hr

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...