GDJE SE SKRIVA PRESUĐENI ZLOČINAC: U hercegovačkom selu ga niko nije vidio, kuća se čini prazna, mobitel je isključio…

Sin Filip, koji mu je ujedno i odvjetnik, posljednji put, kaže, čuo se s njim prije dva dana.

  • Hronika

  • 16. Nov. 2023  

  • 0

Je li Branimir Glavaš zaista pobjegao u BiH kako bi izbjegao zatvor nakon što je podigao prašinu objavom da se nalazi u Drinovcima? Pitanje je i je li riječ o bijegu od pravosudnih tijela koje je vrijeđao ili ipak ne, kao i zna li mu vlastita porodica gdje je, piše Danas.hr.

Pitanje je i je li Glavaš doista u BiH. U selu ga niko nije vidio od sinoć. Kuća se čini prazna. Mobitel je isključio.

U osječkom stanu su spuštene roletne. Sin Filip, koji mu je ujedno i odvjetnik, posljednji put, kaže, čuo se s njim prije dva dana. Ne vjeruje da je ovo bijeg iz Hrvatske, niti da ovo ima veze s presudom od prošlog mjeseca.

"Uvjeren sam da ova nepravomoćna presuda ne može opstati. I da on po njoj u zatvor više ne može ići, tako da ne vidim razlog zašto bi on zbog te presude odlazio u BiH", rekao je Filip Glavaš, piše Danas.hr.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...