KINEZI NAPADAJU EUROPSKO TRŽIŠTE: Stiže električni kompakt sa cijenom ispod 19.000 eura, ali ni tije sve…

Brzina punjenja može ići do 144 kW, što vam omogućuje da napunite od 10 do 80% baterije u samo 26 minuta.

  • Auto

  • 21. Nov. 2023  

  • 0

MG je napravio važan korak kojim svoj vrlo dobar električni automobil MG4 želi približiti publici u Španjolskoj.

Najprodavaniji električni kompaktni automobil MG-a sada je vrlo povoljan te kreće od samo od 18.480 eura, s popustom od više od 12.000 eura u usporedbi s preporučenom maloprodajnom cijenom. Ima tu državnih poticaja i MG-ovih popusta, ali cijena ovog vozila je i više nego prihvatljiva.

Dakle, MG je u Španjolskoj uspio izjednačiti cijenu električnog kompaktnog automobila s benzincima. Dapače, s ovim paketom električni automobili su i jeftiniji.

MG4 omogućuje do 520 kilometara dosega u kombiniranom ciklusu (tvornički podaci). Brzina punjenja može ići do 144 kW, što vam omogućuje da napunite od 10 do 80% baterije u samo 26 minuta.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...