MEKTIĆ DEMOLIRAO RADONČIĆA: “Što se ti, Fahro, baviš nečim o čemu nemaš pojma, TVOJ POSAO JE BIJELI PRAH, UBISTVA..."

Bivši ministar sigurnosti Dragan Mektić i danas je bio aktivan na društvenim mrežama.

  • Mini market

  • 26. Dec. 2020  26. Dec. 2020

  • 14

Mektić je komentarisao tekst koji je objavljen u "Dnevnom avazu" pod naslovom “Mektić imao pet godina da riješi migrantsku krizu, a sada besramno tvrdi da bi riješio problem za sedam dana?“. On je kratko prokomentarisao: "Što se ti, Fahro, baviš nečim o čemu nemaš pojma? Tvoj posao je bijeli prah, ubistva, Keljmendi. Nije ti to lutka od 30.000 EUR, naduvaš je i s njom u krevet. Što bi rekli, nastranost ili bolest.”

Podsjećamo, lider SBB-a Fahrudin Radončić i Dragan Mektić prepucavali se se i proteklih dana putem društvenih mreža. Radončić je nazvao Mektića najvećim intimusom Osmana Mehmedagića Osmice. Mektić mu nije ostao dužan.

(SB)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 14

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...